Videoer som gør Patienter Afslappede og Glade :)

Kære Tandlægeklinik 🙂

Forestil Jer at patienten smiler og siger, “Mange tak, det var rigtig hyggeligt at sidde her!”

I vil sikkert tænke, at det er lettere utopisk. For ja, selvom man gør sit bedste, så kommer patienterne jo ikke her for at have det sjovt…

Men hvad nu hvis …

Vi ved fra forskning i meditation og mindfulness at det, at slappe af, har stor betydning for sind og krop. Man får simpelthen mere velbefindende og håndterer også påvirkninger som stress og angst meget bedre.

Det er værd at have in mente, ved indretningen af lokaler i klinikken – og specielt venteværelse og behandlingsrum. Farver, lyd og billede er gode redskaber i venteværelset, og en loftskærm i behandlingsrummet kan også være med til at aflede og henføre patienten i en mere afslappet og rolig tilstand.

Vi ved, at hvis man oplever noget smukt og fortryllende, så slapper krop og sind af – og hele forløbet glider nemmere mens patienten er fokuseret på den verden, som afbildes på skærmen i loftet.

Jeg har skabt en samling af videoer som er målrettet dette, med fokus på kvalitet og atmosfære. Mange af dem afbilder vore lokale, danske natur. De er allerede afprøvet med stor success hos en større tandklinik i Glostrup, som kan kontaktes som reference: Keld Overgaard Klinik

Lige nu kører jeg et introduktionstilbud:

Jeg vil gerne sende eller aflevere en USB stick med et par af mine videoer (ca. 25 minutters spilletid), som et gratis introduktionstilbud, så I kan få prøvet dem og opleve, hvordan I og Jeres patienter reagerer på dem. 🙂

På min YouTube har jeg her en smagsprøve (omend i en noget reduceret opløsning):

Flere videoer kan bestilles ved at kontakte mig på email eller telefonisk og vi kan så aftale, hvordan netop Jeres behov dækkes bedst muligt.

Afhængig af Jeres udstyr, kan jeg levere filmene i enten 4K ultra-high definition format eller i f.eks. 2½K (som de fleste kontorskærme vil kunne afspille).

Med venlig hilsen 🙂
Elena Voroniouk

Email: Elena.Voroniouk@gmail.com
Telefon: +45 2674 2385

Like the blog? Let me know what you think! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.